Morning

Godmorgon mina bloggisar!
Unni messade mig vid 10 och då vakna jag så har varit vaken ett tag!
Har duschat och så och Elza kom hit för nån timme sen och vi har geekat Rumble mot varandra haha!


Vad världen kan vara konstig..

Har varit en lugn, mysig kväll.
Fick nån flipp och satte mig och lyssnade på musik och ritade, var standard när jag var ledsen eller arg när jag var liten, funkar faktiskt..

Morgon dagen får vi se hur den blir, på morgonen ska i alla fall Elza komma hit eller tvärtom, min ängel. Vad världen kan vara konstig, när allt är som bäst tippar det över och blir sämst?..
Tur i alla fall att jag har sånna vänner som älskar mig för den jag verkligen är
Som dom tre jag pratat med ikväll Elza, Elin och Fanny dom som kännt mig längst och känner mig bäst.

Godnatt!


Let's dance

Säsongens första avsnitt av Let's Dance börjar nu, är väll det första och sista man kollar på varje år, haha.
Mamma har nu kommit med Marianne Choklad, Grönsaks Dipp och coola Zero, favoriterna!


Med söder syrran Elza

Hej på er, haft/ har en bra Fredag?
Själv har den gått snabbt.
Skulle gått på bio med Elza, Isa och Fanny men så hade dom reserverat biljetterna i Heron City haha så jag och Elza åkte och shoppade.
Fick med mig ett par jeans och en super smart mapp (?) hem så jag kan hålla reda på alla papper, böcker osv. Passar super för mig!
Elza lärde mig äta och dricka läsk/godis med smak av ingefära haha men det var faktiskt gott, min tokstolla!
Sen tog vi en fika och jag kom nyss hem nu och ska ha mys middag med familjen.

En helt perfekt fredag för mig!


Godnatti!

Godnatt mina bloggisar! Har ont i magen av nån konstig anledning, inte magont så utan någonting annat jag oroar mig för? Får hoppas att morgon dagen blir bättre och umgås med dom jag älskar! Pussar från er Ida

Bild på mig och Fanny från idag, asg inte seriös haha älskar dig min pärla! Tog bilden från hennes blogg hihi!


Mammi My life

Sitter med mamma min ängel, bästavän, mi vida i soffan och myser med te osv. Hon är det bästa som finns och skapats även fast vi bråkar ofta. Jag älskar henne mer än allt annat på jorden, hon är mitt allt. När alla andra sviker finns hon alltid där, vår humor är oslagbar. Lite random sådär men var bara tvungen att säga det. Puss!

(Bättre bild på tröjan. Bilden på mammi togs uppifrån så den inte skulle bli svart så den ser avlång och platt ut haha)


Fin fint!

Kom nyss hem från Twist & Tango's VIP kväll, vi hade jätte mysigt! Som jag sa här under bjöds det på massa gott och fin choklad och champagne. Hann inte ta kort, var helt inne i att kolla kläderna haha. Jag och mamma fick med oss varsin tröja hem, blev över 1000 lappen men det var det värt!
Goodie bagen innehöll skönhetsproduker från Make Up store och Clinderm, Vitamin dryck, massa rabatt häften på bla Sturebadet och Make Up store sen modetidningen PLAZA mm. Jätte bra och fina saker!


Sunrise

Hej på er! Vackert väder ute? Just nu skiner solen i alla fall men nyss föll regnet och hagel!
Sitter och har klass råd med världens migrän, typiskt! Det värsta man kan ha i skolan, hjärnan stannar totalt.
Slutar om 10 min sen får vi se vad vi hittar på..

Ikväll ska jag och mammi på open night på Twist & Tango, serveras champagne, macarones och mycket sånt gott och lyxigt! Sen goodie bagen med massa fina saker! Får se vad vi köper för nåt. Hör av mig sen! Puss

(skulle publicerats i eftermiddag)


Såhär ligger det till polarn

Min mobil laggade lite, 4s är inte så bra trots allt, i alla fall så min bloggning har gått i sjön dom senaste dagarna men bu är jag back on track guys för att folk tjatat så mycket! Wihoooo nu ska jag sova är sviiiiin trött så puss på er!

(bilder från runt halv 10 ikväll få Elza var här)


Sex and the city

Nu blir det favorit filmen, Sex and the City och mys i soffan med täcke och hela paketet. Mår bättre nu, men hostar dock fortfarande.. Har pratat med Elza och Fanny som också är sjuka, vi får krya tillsammans! Kanske glömde säga att det blev att vara hemma idag också för att vila upp mig, skönt!


Morgon mys

Om man kan kalla det så haha ligger faktiskt i sängen och hostar som en galning. Ska inte gå på första lektionen, får se om jag kommer senare eller stannar hemma idag?.. Hmm ska i alla fall till Elin min älskling landställe idag, skit länge sen jag var där så måste vara pigg och kry till ikväll!


Applåder

Ser ni vad klockan är? Och lilla Ida ligger redan i sängen?! Stolt faktiskt, gick förresten lysande på matte provet, dock mindre bra för vissa andra av mina kompisar som blev djup deprimerade, stackarna.. Skämt åsido. Ska kolla runt lite på internet, Instagram sen sova mig frisk så vi höra imorn! Pussar från er Ida


Dagens måltid

Avokado, nyttigt och bra! Får inte i mig nåt annat.

(Bilderna nedan kom inte upp i förra inlägget)


Fulle rulle dag

Slutade jätte tidigt idag så då åkte jag och Fanny hem till henne och kollade på hus, drack Obo'y, lite busiga grejer och skratta åt ingenting som vanligt! Sen efter maten åkte vi till Hornstull och letade efter en affär som vi inte hitta så vi åkte till stan istället och jag fick med mig hem ett jätte gulligt linne från Hollister, vårens färg, super fint när man är brun!

Just nu sitter jag med massa mediciner (standard) och dricker te och slämlösande, hata att vara sjuk!
Får se om det blir nån skola imorn, dock är det Fredag bästa dan och mammi vill att jag är hemma men får se, ska krya på mig nu och bli bättre!


Jag måste bara klaga

Kom på en grej jag stör mig lite på.. När folk går med dunjackor, halsdukar, mössor, vantar osv. Jag menar, det är liksom 8 plus ute och igår var det 19 i solen och 14 i skuggan hela dagen? Snälla människor man behöver ju inte överdriva, ni förstör vår feelingen!


Håll tummarna

Nu åker jag till skolan, osminkad som vanligt. Håll tummarna för mig på matte provet! Puss


Time for some sleep

Har duschat, pluggat, kollat nåra söta bloggare som härmat mina inlägg, försökt äta middag osv. Inteessant kväll va? Ska försöka sova ni trots min hosta, imorn är det ju matte prov som gäller, tagga eller vad?

Random bilder från idag/nu


Sommarens måste hitta..



Förrra sommaren hade jag inte på mig en klänning en ända gång!?
Klänningar hör ju till sommaren. Har jätte många fina i garderoben men ingen jag vill använda? (alltså på sommaren)
Så nu är det dags att börja leta för i sommar måste jag ha en klänning till utomlands osv.






Sånna hade jag och mamma förra sommaren.

Prommis i vår vädret

Ska ut och ta en promenad, köpa halstabletter och njuta av det fina vår vädret. Gör det ni med!


Not good

4 timmars äkta människor och sen Top model, känner mig bättre nu.
Kom på att jag inte ätit något så ställde mig för att göra våfflor, dock blev dom jätte äckliga haha..


Geekar missade things

Vaknade för ett tag sen av min eländiga hosta och kan inte hosta upp heller, såhär jobbigt! Upptäckte nyss när jag skulle sjunga haha att min röst lagt av helt så nu ligger jag i mammas säng med Te och c-vitamin och geekar Top Model och Äkta människor.
Har ni märkt, det är sommar ute?!


Pisst off

Koma osv. På skit dåligt humör och i sånna här stunder är det bara min uuuuunderbara brorsa som får mig skratta med sin sjuka humor, sådan syster sådan bror fast tvärtom kanske.. Som tillägg är man ju inte piggare då vi haft krig i hela lägenheten, standard. Har så sjukt jäkla ont i halsen, och febern spökar där bak också så imorn blir det ingen skola, big NO NO. Godnatt på er, pussar från er Ida!


Chilling broshään

Har ätit lyx middag #1, ligger just nu i min brorsas säng och leker med min mobiltelefon. Haha nej men ska duscha snart. Men orkar inte, har så sjuuukt ont i halsen! Glömde Top Model så måste se det också!


This medans war

Kom ganska nyss hem från Julia, vi har haft seriöst krig med nävar och allt, sluta med att Mimmi blödde så då tog det slut hehe.. Sen plugga vi som fan så nu ska jag få minst C på provet!

Bilder från dagen kommer här nere:

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3412085/images/2012/pic_194812196.jpg" class="image">


Plugg i Aspudden

Klarade mig igenom denna Tisdag, hungrig som satan trots allt så nu sitter jag hemma hos Julia med Mimmi och äter mellis sen måste vi plugga helt seriöst till matte provet på Torsdag!


Åker i alla fall.

Sitter här med Mimmi kom nyss hit, åkte till skolan ändå.
Ska kämpa mig igenom den här långa dagen och sen hitta på nåt kul, det förtjänar jag! Hoppas ni får det bra idag!


Värdelös morgon

Vaknade med sjuk halsont och hosta, men gick upp ändå och mamma gjorde te osv. Är jätte sur för jag inte orkar skolan idag så ligger fortfarande hemma i soffan med pyjamas och jag började för 5min sen där ute i sjöstaden.. Har dock inga att vara med heller då mina änglar är sjuka, eller jo klart jag har men inte mina homies, krya på er Fanny och Elza!


Orkar verkligen inte..

Vill vara hemma imorn men kommer förmodligen inte få för mamma vill inte att jag missar allt till proven i veckan. Skit irriterande men aja, livet går vidare. Tänkte i alla fall försöka sova nu så får se hur jag mår imorn. Puss


sanningen..


Hyper aktiv dygnet runt.
Unni tror jag är en vampyr för att jag aldrig är trött eller hungrig. Står aldrig still osv. Medans alla ligger och sover kan man hitta mig vart som helst, i Fredags natt stod jag och gjorde Smoothie och chokladbollar sådär runt halv 4 tiden..

När jag blir arg biter jag i saker..
..eller personer. Det jag kommer åt, brukar oftast bli min mobil eller nån stackare i närheten!

Hatar när folk äter chips med fler en två fingrar.
Det funkar ju liksom inte att stoppa ner hela handen bland alla chips!?!?
Pratglad tjej här!
Pratar hela tiden med allt och alla! Det är något jag gör var jag en är och vem jag en är med! Om inte det så pratar jag med mig själv..
Det största problemet i skolan, att vara tyst.
Sjukaste humorn.
Om folk inte skrattar med mig skrattar dom åt mig.
Oftast skrattar jag åt allt jag ser och då menar jag verkligen ALLT. HAHAHAHA

Hörlurarna är andra halvan.
Lyssnar på musik jämt och hela tiden. Finns låtar till alla humör, personer, platser osv.

Det värsta jag vet är när..
..folk inte lyssnar på vad jag säger och inte förstår vad jag berättar.
Måste alltid få folk att förstå vad jag pratar om och när, var och hur innan jag berättar själva ''saken''.
Skit rädd för flygkontroller!
Största fobin ever! Gråter every time, tänk om det piper när man går igenom!?
Älskar att skämma ut mig själv..
..och mina kompisar! Det värsta som finns är människor som inte vågar bjuda på sig själva och tycker allt är jätte pinsamt, varför leva utan att ha kul?
Skiter fullständigt vad folk tycker om mig, därför kommer jag bjuda på sig själv som saaaatan här i bloggen!
Dansar på plattan..

Dagen som varit..

Var på akuten i helgen med Unni som tvingade mig dit efter att jag ätit kiwii oc blivit hyperventrilerat allergisk så fick sprutor och syrgas och sånt skit hehe så har chillat at Unnis cribb då..

Är fortfarande lite drogad sådär efter alla mediciner och på köpet har Elza smittat mig och Fanny med hosta osv. Jätte kul va? Har varit en lugn dag med dans och så, efter skolan åkte jag hem till Elza som låg sjuk hemma och hjälpte henne att plugga och hade det mysigt, vi bor ju trots allt så nära så kom ganska nyss hem och så!
Sjuka men glada girls som alltid!

Hola amigos!

Mitt namn är då Ida Wacker, bor mitt i Stockholm på Södermalm med min fina familia i en 5:a. Går i en musikal skola, Kulturama var namnet. Trivs helt okej, för mycket drama queens men det är sånt man får lära sig att leva med. Har bloggat mycket tidigare men slutade på min gamla för ett tag sen, men eftersom min statistik fortfarande är hög och fått massa kommentarer om att jag ska börja igen så tänkte jag prova fast börja om allt på nytt, varför inte lix?

Bilder, tips, bra uppdatering och om mitt intressanta liv som 98 i storstaden kommer ni få läsa om, tar emot era tips, feed back osv. Hoppas ni stannar kvar!

 

 


RSS 2.0